Vitalie Nagacevschi, reprezentantul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a părăsit intenționat studioul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune EuTV de joi seara, 16 iulie la care a participat și reprezentantul Partidului Comuniștilor (PCRM) Iurie Muntean.
Solicitat de Politik, Nagacevschi a spus: ”Intenționat m-am prezentat ca să aduc argumentele noastre de ce noi nu participăm la dezbateri electorale de la acest post TV. Dacă noi nu mergeam acolo, având în vedere politica editorială a acestui post, aveau să susțină împreună cu comuniștii și pepecediștii că PLDM se teme de dezbateri electorale. Dar noi nu ne temem deoarece nu ai cu cine vorbi”.    
Dezbaterile electorale au început obișnuit, fiecare reprezentant prezentându-și platforma electorală, iar după ce au expirat cele 3 minute, Nagacevschi a părăsit studioul.
Atât moderatorul emisiunii cât și reprezentantul PCRM au rămas uimiți comentând plecarea reprezentantului PLDM precum că au confirmat participarea la dezbateri, menționând ”noi considerăm că aceasta este o decizie inoportună”.
”Este vorba de un protest având în vedere că postul EuTV face parte din holdingul media care deservește coaliția monstruoasă roș-oranj. Având în vedere că acest post TV transmite emisiuni și informații care nu au nimic cu realitatea în semn de protest, noi am hotărât să nu mai participăm la dezbateri electorale organizate de ei până nu își vor schimba politica editorială în așa mod ca să se pună în serviciul societății”, a conchis Vitalie Nagacevschi.
După plecarea reprezentantului PLDM, Muntean a atacat dur opoziția prin mesaje comuniste.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE