Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, a venit astăzi, 15 noiembrie, la tribuna centrală, cu o replică față de comuniști. Plahotniuc susține că, de fapt comuniștii își doresc alegeri anticipate, pentru a reveni la putere, anunță Politik.md.

În discursul său, prim-vicespeakerul a subliniat că nu el este adevărata țintă a campaniei comuniștilor, ci întreaga AIE. De asemenea, demnitarul a menționat că obiectivul final al lor este ca să arunce țara în alegeri anticipate.
 
„Chiar în ziua alegerii președintelui țării, comuniștii au înțeles că vor rămâne în opoziție și au încerat în diferite forme să atragă PD în diferite aventuri, ca să distrugă AIE. Dar nu le-a mers. PCRM nu-mi poate ierta, că am jucat un rol important în stabilirea democrației în țară. Astăzi le confirm public: da, am sprijinit venirea la putere a partidelor democratice și nu regret acest lucru. Un alt lucru este că se încearcă să distrugă AIE și începerea unei noi crize este unica șansă de a salva partidul lor”, a menționat Vlad Plahotniuc.
 
De asemenea, demnitarul afirmă că în PCRM sunt oameni de valoare, care încă nu au părăsit rândurile partidului.
 
„Mai au un motiv să se războiască cu mine: PCRM devine tot mai iritat de progresele guvernării AIE, și au suficiente interese, să provoace o nouă criză politică și este o campanie împotriva mea și a partidului din care fac parte, pentru că suntem un partid de stânga. Îmi pare rău, că un partid, care a guvernat aproape un deceniu, se conduce după niște inși dubioși, care se ascund de lege”, a mai spus prim-vicespeakerul.
 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE