mai.mdPeste 5 kg de marijuana anihilate de poliție, iar patru suspecți sunt cercetați penal pentru afaceri cu droguri.
Patru kg de marijuana, au fost ridicate de ofițerii Comisariatului de poliție din Ialoveni. Drogurile au fost depistate la domiciliile a doi tineri din satul Costești, același raion. Audiați de poliție cei doi nu au putut explica proveniența și destinația drogurilor, însă, forțele de ordine dețin informații precum că, pe lîngă faptul că sunt consumatori, suspecții mai practiă și comercializarea marijuanei în rândurile consumatorilor din Ialoveni.
Angajații Direcției antidrog din cadrul Departamentului Poliție al Ministerului Afacerilor Interne au reţinut trei persoane, cu vârsta de 20 de ani, suspectate de păstrare şi comercializarea marijuanei.
Tinerii au nimerit în vizorul poliției după ce s-au specializat în comercializarea marijuanei.
În cadrul efectuării unor măsuri de investigaţie și de urmărire penală tipii au fost reţinuţi, la data de 13 noiembrie, în incinta unui local din sectorul Rîşcani din capitală, în momentul în care încercau să comercializeze circa 500 grame de marijuana unei persoane sub acoperire.
Tot la data de 13 noiembrie curent, a fost reţinut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, originar din capitală, suspetat de păstrare a subsatnţelor narcotice.
În urma percheziţiilor polițienești, la domiciliul acestuia au fost depistate 700 gr de marijuana şi 1 kg de seminţe de cânepă.
În toate cazurile suspecții sunt cercetați penal.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE