Primarul general de Chișinău, Dorin Chirtoacă a ținut să remarce activitatea echipei, care a participat la defășurarea lucrărilor de amenajare a Parcului Valea Morilor. În context, edilul l-a felicitat pe directorul Întreprinderii municipale „Direcţia construcţii capitale”, Roman Sofroni, cu ocazia inaugurării iluminatului public pe aleea din parc.
„Vreau să felicit cu această ocazie pe toți cei, care au contribuit la acest proiect, în special pe dvs, dle Sofroni. Am spus eu că ați fi un bun Primar. Vreau să-l felicit și pe Nistor Grozavu, mi-aș dori ca toate poiectele să arate ca Valea Morilor și vreau să schimbăm Chișinăul spre bine. Vreau să proiectăm mai departe aleile, cascadele, cealaltă scară și activitățile, care se vor desfășura în parc”, a menționat Chirtoacă.
Menționăm, că pe aleea pietonală au fost amplasate 88 de felinare, cu câte 2 lămpi fiecare. Acestea vor fi aprinse zilnic, la conectarea iluminatului stradal.Becurile sunt econome, consumul pe tot traseul fiind de circa 6 kw. Costul proiectului este de circa 1,8 milioane lei. Aprinderea felinarelor a fost ultima parte din proiectul iniţial „ValeaMorilor", început în anul 2008, conform prevederilor unei decizii a Consiliului Municipal Chişinău.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE