Naționala Moldovei a ratat clificarea la Camionatul European de fobal din Germania. Elevii lui Sergiu Cleșcenco au pierdut la Olomouc în fața Cehiei scor 0:3. Pentru cehi au marcat David Doudera (14), Tomas Chory (72), Tomas Soucek (90). Tricolorii au avut câteva ocazii bune prin o serie de șuturi țintite spre poartă.

După pauză, ai noștri au rămas în inferioritate numerică după ce arbitrul l-a eliminat pe Vladislav Baboglo. Fotbalistul a luat două galbene într-un interval de doar 8 minute.

Republica Moldova a încheiat preliminariile EURO-2024 pe locul patru în grupa E cu 10 puncte acumnulate. Este cea mai bună prestație a „tricolorilor” într-o campanie preliminară. Până în ultima etapă, echipa națională a păstrat șanse la calificarea la un turneu final.

Naționala antrenată de Sergiu Cleșcenco a suferit doar 2 înfrângeri în opt partide și nu a pierdut niciodată pe teren propriu. Albania și Cehia s-au calificat la Campionatul European din 2024 din grupa E.

Albania și Cehia s-au calificat la EURO 2024, ambele echipe acumulând câte 15 puncte, dar albanezii au avantajul întâlnirilor directe

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE