Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a reacționat la protstele desfășurate în Piața Marii Adunări Naționale. Pe pagina sa de facebook, el scrie că mulți dintre oamenii care au ieșit duminică în PMAN nu se vor mai regăsi pe parcursul protestelor. De asemenea, liderul PL i-a criticat pe organizatori, pentru faptul că se folosesc de durerea oamenilor.   
„Platforma DA nu face altceva decât să exploateze durerea și nevoile oamenilor. Scopul fiind altul - scoaterea de la pușcărie a șefilor lor, patronii televiziunii Jurnal TV, verișorii Țopa. Cine va deveni Președintele Republicii, cine va câștiga alegerile? - oamenii lui Putin sau oamenii, care și-au asumat cursul european într-o situație foarte delicată și periculoasă, pentru ei nu contează. Pentru ei nu contează nici cu cine vom fi după alegeri, cu UE sau cu Rusia.
„Alegeri anticipate și punctum! - aceasta este „proclamația” votată în piață de oameni și noi nu avem dreptul s-o modificăm" - astfel strigă „marii patrioți”, de parcă noi nu știm de unde a venit această cerință, de la cei sătui, sau de la cei flămânzi.
P.S. Și încă ceva. „Întoarceți miliardul” - strigă cei de la platforma DA, dar nici odată nu au pronunțat numele celui, care a furat cea mai mare parte a miliardului – Șor”, scrie Mihai Ghimpu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE