Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat astăzi, 18 ianuarie, înainte de ședința Consiliului Alianței, că directorul Moldsilva, Ion Lupu, urmează să fie demis din această funcție, anunță Politik.md.

Potrivit liberalului, directorul a fost înaintat în această funcție de către echipa din PL și ar fi trebuit să informeze partidul despre cele întâmplate. „Dar eu nu am fost informat, ca președinte de partid, și nici colegii mei nu au fost informați. Din păcate sunt unii, care au fost înaintați în funcții și acum profit de acest lucru, dar lucrurile nu vor merge așa. Eu am argumentele mele și sper colegii din Biroul Permanent al partidului să mă susțină”, a menționat Mihai Ghimpu.
Menționăm, că Ion Lupu a fost prezent la vânătoarea fatală din Pădurea Domnească, în cadrul căreia a fost omorât tânărul Sorin Paciu. Despre participarea lui Ion Lupu la acea vânătoare, s-a aflat mult mai târziu, când la iveală au ieșit informațiileși lista tuturor participanților la acea partidă de vânătoare.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE