o fotografie cu un bărbat căzut în fața unui spital a devenit virală pe internet. Potrivit persoanei care a postat imaginea, este vorba despre o persoană cu dificultăți de vedere, pe lângă care mai multe cadre medicale au trecut indiferente, comunică Politik.md.
Potrivit internautei, cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 5 aprilie, lângă vechiul Bloc Administrativ al Spitalului Raional Orhei.
„Pe la orele 18:15, am vazut acest bărbat - era culcat jos, pe asfalt. Trecatorii se opreau, îl priveau lung și își continuau calea. Personalul medical, în halate albe, la fel... treceau absolut indiferenți. Am apelat 903, Asistența de Urgență, unde am primit așa un răspuns: "Întrebati-l dacă are nevoie de ajutor. Noi nu vom veni pentru fiecare, ce se tavaleste pe stradă!". De la niște tineri am aflat că omul e aproape orb. Tot acesti tineri l-au ridicat încet de subsuori si l-au condus spre casa lui, care se afla nu departe de Spital. Indiferența te omoară, mai cu seama indiferența oamenilor în halate albe!”, a scris internauta pe pagina sa de facebook.

Evelina Negară

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE