Cele mai frumoase urări de bine, multe flori, cadouri și voie bună îi sunt adresate astăzi, 29 octombrie, ex deputatului Vitalia Pavlicenco, președintele PNL cu ocazia zilei de naștere.
Pentru tot ceea ce ați făcut până acum, pentru tot ce ați construit în timp, pentru toată puterea și energia de care ați dat dovadă mereu vă felicităm și vă spunem LA MULTI ANI!!!
Lucrurile mici pe care le facem și le spunem au mare importanță în timp ce noi ne urmăm calea. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiți pe drum. O vorbă bună poate îndulci inima precum o ploaie de vară peste florile însetate. Câtă bucurie ne aduc lucrurile mici și simple, dăruite din suflet.
Contactată de Politik, Vitalia Pavlicenco a spus că își va sărbători ziua de naștere într-un cec restrâns de persoane ”ziua voi sărbători împreună cu activul de partid, după care, seara voi merge împreună cu câteva prietene la o cuconadă”.
Întrebată ce semnificație are această zi pentru ea, a răspuns: ”atunci când atingi o anumită vârstă, această zi este un bilanț, dar unul trist, pentru că încep să mă uit și să meditez asupra a ceea ce am făcut până acum și ceea ce trebuie să mai fac. Mai am foarte multe gânduri, idei, dar timp mi-a rămas puțin, totuși, sper să reușesc să-mi realizez ideile mele”, ne-a spus omagiata.
Vitalia Pavlicenco s-a născut la 29 octombrie 1953, în satul Grinăuţi, raionul Rîşcani.
A absolvit Universitatea de Stat din Chişinău, secţia de Filologie Franceză (1977), obţinând apoi titlul ştiinţific de doctor în filologie (1987).
Activitatea politică o începe din anul 1998 când devine deputat în Parlament pe listele Partidului Forţelor Democratice.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE