Cele mai frumoase urări de sănătate, sute de flori, zâmbete, multă bucurie și cele mai calde emoții au fost transmise ieri, 17 ianuarie, primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur cu ocazia zilei de naștere.
Toată ziua a primit felicitări, iar seara s-a bucurat alături de familie, rude și prieteni de o sărbătoare pe cinste într-un restaurant din Chișinău.
Felicitat de Politik, Mircea Snegur, a spus că își mai dorește încă multă sănătate pentru că mai are de realizat încă multe idei. ”Sper că voi încheia în curând memoriile scrise de mine și în rest îmi doresc sănătate mie și familiei mele”, a menționat omagiatul.
Ne-a mai spus că printre sutele de cadouri, de telegrame și de mesaje primite cea mai frumoasă surpriză i-a fost oferită de Ion Suruceanu și Andrei Strâmbeanu care i-au dedicat o piesă în premieră.
Mircea Snegur a primit mesaj de felicitare și din partea președintelui interimar, Mihai Ghimpu și de la premierul Vlad Filat personal.
Amintim că Mircea Snegur s-a născut la 17 ianuarie 1940 în satul Trifăneşti, judeţul Soroca. A fost primul preşedinte al Republicii Moldova în perioada 1990-1996.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE