Fostul premier, Ion Sturza, a venit cu o reacție după ce jurnaliștii de la Rise Moldova au publicat o investigație, în care relevă legăturile lui Sturza cu unele companii off-shore și oameni de afaceri de peste hotare.
 
Ex-demnitarul susține că acest lucru nu este unul ilegal și că a respectat toate prevederile legale.
 
„În procesul de afaceri complexe internaționale intri în relații cu foarte multe companii și persoane. Ce reputație și ce fac ei după, nu ține de competența ta. Cu ocazia investigației RISE, am aflat și ce s-a mai întâmplat între timp cu foștii mei parteneri. Dar încă o dată, e bine că a apărut această investigație! Chiar dacă sunt și eu o „victimă” colaterală. Cei care au de lămurit - să lămurească. Dar și să înțelegem corect fenomenul”, scrie Ion Sturza.
Menționăm, că astăzi Rise Moldova a publicat o investigație, prin care a evidențiat legăturile de afaceri în zone off-shore ale fostului premier cu oameni de afaceri din România și Federația Rusă. Asta ca reacție la o altă investigație, ce a dezvăluit un șir de afaceri ascunse ale liderilor mondiali, implicați în scheme de spălare de bani și afaceri ilicite.
 
 
 
Posted by Sturza Ion on 4 Aprilie 2016

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE