Săptămâna 8 – 14 august 2022 începe cu portalul către „Poarta Leului” care atinge vârful luni, 8 august, colorând întreaga săptămână în speranță, posibilități și destin. Portalul „Poarta Leului” are loc atunci când Soarele în Leu, steaua Sirius și Pământul se aliniază, deschizând un portal de energie intensă care are ca rezultat nu doar noroc, ci și evenimente cu adevărat divine.

Acesta este, de asemenea, o perioadă de vindecare imensă, deoarece adesea ceea ce vă reține nu este felul în care arată viața voastră în exterior, ci sentimentele și traumele pe care încă le procesați în interior. Pe măsură ce săptămâna începe cu această frumoasă descărcare energetică, veți simți o sincronicitate mai mare în modul în care se desfășoară evenimentele, au loc conversațiile și chiar în propriile voastre gânduri. Schimbarea frecvențelor într-o vibrație mai înaltă vă va permite să deveniți un magnet pentru ceea ce sperați să atrageți!

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Săptămâna aceasta Venus intră în Leu, aspect care va activa modul în care îți exprimi propriul sine. Leul este un semn de foc ca al tău și este extrem de centrat pe inimă, ceea ce înseamnă că vei putea fi acolo pentru a îmbrățișa în mod autentic mai mult din ceea ce ești. Acest lucru îți permite să vezi ce și cine este menit să facă parte din viața ta și îți oferă un pic de superputere în timp ce navighezi prin viață, pentru a te asigura că susții pe deplin nu doar sinele tău autentic, ci și viața pe care dorești să o creezi cu adevărat.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 13 august

Marte în Taur se aliniază cu Pluto în Capricorn aprinzând dorința nu doar de a crea schimbări, ci de a păși în focul transformării. Astrologia recentă arată că ai fost pregătit și te-ai aflat în pragul de a face ceva grozav. Nu mai este vorba despre dacă se întâmplă ceva, ci mai degrabă când. Nu există momentul perfect pentru a te transforma cu adevărat pe tine sau viața ta, dar acum ești doarte aproape de împlinirea tuturor viselor tale. Să nu-ți fie frică de necunoscut, poate fi exact ceea ce ai visat.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Venus în Leu te impactează, forțându-te să intri într-o fază importantă a comunicării. Acest lucru joacă un rol în și tema sănătății, care a apărut pentru prima dată săptămâna trecută. Atunci când te simți mai bine, poți avea și o comunicare mai bună cu ceilalți, ceea ce este cheia pentru orice domeniu al vieții tale. Asigură-te că vorbești ținând cont de ceea ce este posibil, mai degrabă decât din orice temeri pe care le ai sau chiar din ceea ce s-a întâmplat în trecut. Este timpul să lași cuvintele tale să devină pensulele pentru a-ți picta viitorul, la fel de strălucitor cum ai visat.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cea mai norocoasă zi: marți, 9 august

Venus în Rac se aliniază cu Pluto în Capricorn și astfel Venus își încheie călătoria prin semnul tău de apă, înainte de a se muta în Leu în doar câteva zile, așa că este important să exploatezi această energie, pe măsură ce aceasta apare. Venus guvernează dragostea, dar ea guvernează și finanțele și imobilele. Cu o temă care a început săptămâna trecută, săptămâna aceasta te scoate mai departe de zona ta de confort și într-un teritoriu complet necunoscut. Nu trebuie să decizi oficial ceva săptămâna aceasta, dar este important să te asiguri că te miști în direcția viitorului tău și nu a trecutului.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)

Cea mai norocoasă zi: luni, 8 august

Chiar dacă Venus se mută în Leu săptămâna aceasta, cea mai norocoasă zi pentru tine este de departe apogeul portalului „Poarta Leului”. Acest lucru are efecte uriașe asupra ta, deoarece se întâmplă atunci când Soarele este în Leu și înseamnă că în fiecare an ai ocazia să sari direct în cronologie și să lași magia să se întâmple. Primești perspective sau oportunități bruște care coincid cu această dată, un cadou și un mesaj de la Univers. Când poți crede că meriți lucruri bune, în sfârșit începi să le primești.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină din Vărsător atinge apogeul în această săptămână, aducând problemele de sănătate în prim-planul vieții tale. Acest lucru este important deoarece pentru tine, ca semn că ești cunoscut pentru capacitățile tale de vindecare, trebuie să fii tu însuți sănătos. Reflectă la modul în care te poți adapta pentru o sănătate generală mai bună fizică, mentală, emoțională și chiar spirituală. Acest lucru nu numai că te ajută să te simți mai bine, dar îți permite și să fii în spațiul necesar pentru a lua decizii mai sănătoase, ceea ce este cheia pentru a profita de fiecare oportunitate pe care Universul ți-o oferă.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: duminică, 14 august

Soarele din Leu se aliniază cu Saturn retrograd din Vărsător, aducând cercul tău social în atenție. Aceasta este o zonă care poate fi o fântână cu potențial neexploatat. Cu Saturn retrograd, tot felul de daruri cosmice vin în calea ta, dar este posibil să ai nevoie de ajutor pentru a le „excava”. Să nu îți fie teamă să abordezi diferite subiecte cu prietenii tăi, deoarece vei descoperi că există o mulțime de noi oportunități care te așteaptă acolo, care vor avea implicații de anvergură pentru schimbările pe care speri să le creezi în curând.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător aduce lumină în casa și mediul familial. Acesta este un subiect sensibil pentru oricine, dar mai ales pentru tine, deoarece va aduce în atenție acolo unde ai nevoie și chiar dorești o mai mare independență. Vărsătorul este un semn care urmărește nevoile colectivului, dar este și un semn că este foarte independent. Acest lucru ar putea aduce noi oportunități sau aventuri în calea ta, care ar putea sfârși prin a-ți schimba întreaga perspectivă, în bine.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: vineri, 12 august

Marte se unește cu Uranus în această zi în Taur, ajutându-te să te concentrezi asupra problemelor de sănătate. Asigură-te că corpul tău fizic primește odihna și hrana de care ai nevoie, pentru a funcționa la cel mai bun nivel personal. Apoi permite-ți să vezi dacă ai luat decizii sănătoase cu privire la acele domenii ale vieții tale, care înseamnă cel mai mult pentru tine. Sănătatea nu este doar fizică, ci și în alegerile pe care le faci, acesta poate fi domeniul în care găsești cel mai mare sens în această săptămână.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: marți, 9 august

Venus în Rac se aliniază cu Pluto în Capricorn în această săptămână, transformând modul în care te gândești la bani și abundență. Ca semn de pământ care tinde să urmeze succesele în carieră sau chiar acele cantități definibile de abundență în funcție de cifrele din contul tău bancar, poți beneficia, dacă îl privești într-un mod neobișnuit. Cu Venus încă în Rac, este posibil să descoperi că ceea ce contează cel mai mult nu este dimensiunea casei în care te afli.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februar

Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Luna Plină în Vărsător va scoate la lumină teme importante în timpul ciclului lunar anterior, care a început la 1 februarie cu Luna nouă în Vărsător. Caută subiecte importante și creșterea care a avut loc în acest timp, mai ales în ceea ce privește faptul că trăiești viața la care te simți cu adevărat chemat, precum și modul în care accepți și primești ajutor și sprijin de la alții. Acesta este echilibrul multor teme ale tale, capacitatea de a fi independent dar și totuși deschis către ajutorul celorlalți. Toată lumea are nevoie de ajutor pentru a realiza ceea ce speră să construiască, asigură-te că îți permiți să primești pe deplin ceea ce îți este oferit.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: luni, 8 august

Venus în Rac se va alinia cu Neptun în Pești, ajutându-te să îți poți duce visele cu un pas mai departe în această săptămână. Venus în Rac poate menționa teme de casă, inclusiv mutarea sau alte schimbări asociate cu locul sau cu cine locuiești. Neptun în Pești este despre a te reconecta la visele tale și la ceea ce crezi că este posibil. Nu te vinde „ieftin” doar pentru că ceva nu pare imediat posibil, este nevoie doar de un moment pentru a face primul pas spre a crea tot ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, inclusiv acea casă pe care ți-ai dorit-o mereu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE