Trigonul Lunii cu Neptun predispune la fantasme, romantism, idealism, realizarea viselor romantice, compasiune. Acelaşi aspect predispune şi la abordarea unor proiecte nerealiste, care se pot solda cu eşecuri dureroase. Datorită simţului practic redus, este indicat să amânaţi proiectele şi deciziile importante.
Berbec (21.03-20.04)
Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. În cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare.
Taur (21.04-20.05)
Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii! Situaţia financiară este destul de bună, dar simţul practic este redus şi vă poate crea probleme în afaceri.
Gemeni (21.05-21.06)
Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cât şi sentimental. Nervozitatea pe care o resimţiţi se datorează oboselii acumulate. Ocupaţi-vă de activităţi de rutină şi odihniţi-vă mai mult!
Rac (22.06-22.07)
Sunteţi cam confuz şi s-ar putea să nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiţia nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi să amânaţi deciziile importante.
Leu (23.07-23.08)
Nu sunteţi în formă şi nu vă simţiţi în stare să terminaţi o lucrare importantă. Vă recomandăm să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia. În partea a doua a zilei sunteţi invitat la o petrecere, unde vă simţiţi excelent alături de partenerul de viaţă şi de prietenii apropiaţi.
Fecioară (24.08-23.09)
O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!
Balanţă (24.09-23.10)
O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!
Scorpion (24.10-22.11)
Se pare că traversaţi o perioadă în care lipsa banilor vă nelinişteşte. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă. Colegii şi şefii vă înţeleg şi vă ajută. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie familiei.
Săgetător (23.11-21.12)
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi o decizie astăzi, pentru că riscaţi să nu fie cea mai bună. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceţi o seară romantică în compania partenerului de viaţă.
Capricorn (22.12-20.01)
Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict, pentru că veţi fi nevoit să-l schimbaţi de câteva ori pe parcursul zilei. Faceţi mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.
Vărsător (21.01-20.02)
În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi cam confuz. Vă sfătuim să lasaţi afacerile pe mâine, oricât ar parea de urgente, altfel riscaţi să luaţi decizii greşite, cu consecinţe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeţi o perioadă favorabilă, dominată de romantism, ceea ce vă ajută să vă păstraţi moralul ridicat.
Peşti (21.02-20.03)
În prima parte a zilei nu vă reuşeşte mai nimic şi simţiţi că vă irosiţi energia. Prietenii şi familia vă înţeleg şi vă ajută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE