Berbec
Dacă intentionați să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobila, pentru reparații sau zugrăvit. Sfaturile unei femei ar putea declanșa un scandal cu partenerul de viață. Vă sfătuim să fiți prudent și să vă păstrați calmul.
Taur
Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijați sănătatea. Găsiți-vă timp și pentru odihnă! Reușiți să faceți schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăți mult viața sentimentală. Sunteți tentat să cheltuiți o sumă prea mare. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că nu este un moment favorabil investițiilor.
Gemeni
Dacă puteți să plecați într-o excursie cu partenerul de viață, vă recomandăm să nu ezitați. O ieșire în mijlocul naturii vă poate apropia și mai mult. Aveți idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile celorlalți. Nu vă implicați în activități importante!
Rac
Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineață aflați că nu mai trebuie să plecați într-o delegație. Nu este cazul să regretați. Astfel aveți mai mult timp pentru problemele casei. Spre seară, mergeți într-o vizită la prieteni.
Leu
Începeți o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață. Puteți să vă faceți de planuri de viitor. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminați nici una! După-amiază primiți un cadou care vă impresionează.
Fecioară
Doriți foarte mult să faceți schimbări în casă și reușiți să faceți rost de banii necesari. Vă recomandăm să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață. Hotărâți-vă de acasă ce doriți să cumpărați!
Balanță
S-ar putea să primiți un cadou consistent pentru casă. Aveți o zi foarte aglomerată, dar și satisfacția este pe masură. După-amiază stați acasă împreună cu câțiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.
Scorpion
Dimineață sunteți hotărât sâ terminați o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar vă încercă să-și impună punctul de vedere. Vă sfătuim să faceți tot posibilul pentru a evita o ceartă. Spre seară, o rudă indepartată vă dă niște vești nu tocmai bune.
Săgetător
Sunteți preocupat de probleme legate de cămin. Dimineața aveți ocazia să cumparăți o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință. Partenerul de viață este de acord cu inițiativele dumneavoastră. Vă sfătuim să evitaăi speculațiile. Bazați-vă pe intuiție!
Capricorn
Dimineață primiți o sumă importantă și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteți să începeți lucrări de reparații sau să zugrăviți. Evitați o ceartă cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor pe care le aveți de făcut!
Vărsător
Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflați într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luați decizii importante. Ar fi bine să vă găsiți mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceți planuri pentru o călătorie împreună cu partenerul de viață.
Pești
Vă concentrați asupra familiei și a căminului. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun și să economisiți bani. Nu luați nici o hotărâre fără să vă consultați cu partenerul de viață!

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE