Conjuncţia Lunii cu Uranus aduce mai multă sensibilitate, interiorizare, precum şi dorinţa de a fi mai bun cu cei din jur. Nu este exclus să simţiţi nevoia să vă autoanalizaţi şi apoi să vă gândiţi sa faceţi schimbţri în viaţa particulară.
Berbec (21.03-20.04)
Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă ajută. După-amiază, s-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.
Taur (21.04-20.05)
Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viaţă. Fiţi mai atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investiţii. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.
Gemeni (21.05-21.06)
Aveţi succes în toate activităţile casnice. Primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi termina. Spre seară, s-ar putea să aflaţi despre o rudă că este bolnavă.
Rac (22.06-22.07)
Reuşiţi să faceţi schimbări radicale în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Ar fi bine să ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă.
Leu (23.07-23.08)
S-ar putea să fiţi dezămagit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajaţi. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită. Puteţi să faceţi planuri de viitor.
Fecioară (24.08-23.09)
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Sunteţi tentat să cheltuiţi prea mult în interes personal. Fiţi prudent şi cumpătat! După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră sentimentală.
Balanţă (24.09-23.10)
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama şi de părerile unui bărbat mai în vârstă. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Seara vă vizitează un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult.
Scorpion (24.10-22.11)
Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflaţi în centrul atenţiei. Lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească! Vă sfătuim să fiţi diplomat şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.
Săgetător (23.11-21.12)
Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru un membru mai tânăr al familiei. Puteţi să vă ocupaţi de problemele financiare, pentru că aveţi şanse de reuşită. Evitaţi orice fel de speculaţii!
Capricorn (22.12-20.01)
Aveţi ocazia să daţi sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii, însă vă sfătuim să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.
Vărsător (21.01-20.02)
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiază, vi se propune să intraţi într-o afacere. Ar fi bine să nu vă grăbiţi, pentru că există riscul unui eşec.
Peşti (21.02-20.03)

Sunteţi decis să terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportaţi sfaturile insistente. Aveţi grijă să nu se ajungă la ceartă! Spre seară, s-ar putea să vă viziteze un prieten bun.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE