Cuadratura Soarelui cu Neptun ne face mai idealişti, ne oferă o stare de plutire şi lipsă de concentrare. Fiind o zi în care simţul practic este diminuat, ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu negociaţi contracte, oricât de tentante ar fi.
Berbec (21.03-20.04)
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânaţi problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să nu rezolvaţi nimic. Ar fi bine să nu începeţi nici o activitate nouă.
Taur (21.04-20.05)
Intenţionaţi să începeţi o afacere, dar astăzi vă lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să mai aşteptaţi până când veţi vedea totul mai clar. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, dar trecătoare. După-amiază ar fi bine să vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă.
Gemeni (21.05-21.06)
Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteţi nehotărât. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitaţi certurile! Astăzi, orice ceartă poate degenera cu uşurinţă. Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul unei persoane mai tinere.
Rac (22.06-22.07)
S-ar putea să constataţi că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o problemă de afaceri. Puteţi câştiga şi dumneavoastră o sumă importantă. Evitaţi orice fel de speculaţii! După o zi agitată, petreceţi o seară romantică alături de persoana iubită.
Leu (23.07-23.08)
Dimineaţa sunteţi confuz şi s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de concentrare. Încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor urgente! Dacă intenţionaţi să cumpăraţi un obiect scump, este indicat să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.
Fecioara (24.08-23.09)
Vă cam lipseşte simţul practic şi ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Nu abordaţi probleme importante, mai ales pe plan profesional sau în afaceri!
Balanţa (24.09-23.10)
Dimineaţa nu sunteţi prea bine dispus şi nu reuşiţi să vă adunaţi. Vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc. Astăzi şansa nu este de partea dumneavoastră. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, ar fi bine să nu vă grăbiţi. Sunteţi confuz şi puteţi lua decizii neinspirate.
Scorpion (24.10-22.11)
Se pare că nu prea aveţi spor la serviciu, pentru că sunteţi ameţit şi neîndemanatic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii. Spre seară este posibil să mergeţi în vizită la prieteni, unde nu este exclus să vă îndrăgostiţi de o persoană deosebită.
Săgetător (23.11-21.12)
Dacă vi se propune să deveniţi asociat într-o afacere, vă recomandăm să nu vă pripiţi. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic şi riscaţi să luaţi decizii greşite. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Sunt şanse să petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.
Capricorn (22.12-20.01)
Sunteţi visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că nu staţi prea bine cu simţul practic. Puteţi avea succes doar dacă acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.
Vărsător (21.01-20.02)
Sunteţi pornit să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Există riscul să nu rezolvaţi nimic. Spre seară s-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate. Nu este exclus ca acestia să vă facă o surpriză plăcută.
Peşti (21.02-20.03)

Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să nu puteţi lua o decizie importantă cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare. Nu vă grăbiţi să semnaţi un contract!

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE