Cuadratura Lunii cu Neptun induce o hipersensibilitate ce poate fi dăunătoare, mai ales dacă aveţi de luat decizii importante sau trebuie să vă concentraţi. Pentru că azi vă lipseşte simţului practic, vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri.
Berbec (21.03-20.04)
Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dimineaţa, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri şi veţi avea de câştigat dacă nu îl refuzaţi. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii. După o zi destul de agitată, petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.
Taur (21.04-20.05)
S-ar putean azi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.
Gemeni (21.05-21.06)
Dimineaţa este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o discuţie pornită din nimic. Deşi sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile. În curând veţi primi o sumă de bani neaşteptată.
Rac (22.06-22.07)
Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi! În cursul serii, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni de familie.
Leu (23.07-23.08)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţă să fiţi impulsiv. După-amiază primiţi o importantă suma de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!
Fecioara (24.08-23.09)
Nu vă convine nimic şi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva. Este o stare de spirit trecătoare. Doriţi să împrumutaţi o sumă de bani, dar nimeni nu se oferă să vă ajute. Păstraţi-vă calmul, pentru că riscaţi să declanşaţi o ceartă în toată regulă!
Balanţa (24.09-23.10)
Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, s-ar putea ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.
Scorpion (24.10-22.11)
Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfâtuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede. Ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă!
Săgetător (23.11-21.12)
Intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simţul practic. Vă recomandăm să mai aşteptaţi. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceţi griji! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă!
Capricorn (22.12-20.01)
Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu sunteţi mulţumit de nimic. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii! Spre seară, primiţi veşti de la o rudă din altă localitate, dacă nu cumva chiar vă vizitează. Oricum, vă revine buna dispoziţie.
Vărsător (21.01-20.02)
Se pare că nu sunteţi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale. Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă. Ar fi bine să petreceţi după-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.
Peşti (21.02-20.03)
S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere unde vă simţiţi foarte bine alături de partenerul de viaţă şi de prieteni.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE