Luna Noua este un moment potrivit pentru a începe ceva nou, indiferent de domeniu. Dacă doriţi să schimbaţi radical o stare de lucruri, acum aveţi ocazia. Orice începeţi azi o să vi se pară mai uşor şi va fi mai durabil.
Berbec (21.03-20.04)
Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă. Puteţi să intraţi în afaceri, pentru că aveţi şanse să începeţi să lucraţi pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiţi mai mult, ca să nu vă extenuaţi. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie.
Taur (21.04-20.05)
După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă mare de bani, probabil o moştenire. Vă recomandăm să vă păstraţi capul pe umeri şi să vă abţineţi de la speculaţii. Gândiţi-vă şi la aşteptările partenerului de viaţă!
Gemeni (21.05-21.06)
Traversaţi o perioadă favorabilă pe toate planurile, în care aveţi ocazia să rezolvaţi probleme importante. Nu este exclus să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţe. Ar fi bine să plecaţi urechea la sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Va sfătuim să acţionaţi calm şi să nu vă grăbiţi.
Rac (22.06-22.07)
Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteţi câştiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră şi vă cer ajutorul în chestiuni delicate. Vă recomandăm să evitaţi orice acţiune care v-ar putea aduce în situaţia de a încălca legea.
Leu (23.07-23.08)
Dimineaţa reuşiţi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Ar fi bine să vă asociaţi cu un prieten, de preferinţa unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale.
Fecioara (24.08-23.09)
Vă gândiţi că aţi putea şi dumneavoastră să începeţi o mică afacere. Fiţi realist şi luaţi în serios eforturile care vă aşteaptă! Vă sfătuim să nu refuzaţi să mergeţi în vizită la rude. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten.
Balanţa (24.09-23.10)
Aveţi un program foarte încărcat. Sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri. Urmează să plecaţi într-o călătorie importantă. Ar fi bine să îi arătaţi partenerul de viaţă că îi apreciaţi eforturile.
Scorpion (24.10-22.11)
Este o zi foarte importantă pe plan sentimental. Fie vă îndrăgostiţi, fie relaţiile cu persoana iubită trec într-o nouă etapă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji din cauza banilor. La nevoie, aveţi rude care sunt gata să vă ajute. Nu lăsaţi să se adune prea multe probleme de serviciu!
Săgetător (23.11-21.12)
Puteţi să începeţi o afacere nouă sau să vă gândiţi la investiţii pe termen lung. Dimineaţa sunteţi în formă şi plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viaţă. Relaţiile cu prietenii sunt excelente. Cei din jur vă apreciază munca, dar trebuie să mai aşteptaţi puţin până să vedeţi rezultate concrete. Nu vă pierdeţi răbdarea şi să evitaţi speculaţiile!
Capricorn (22.12-20.01)
S-ar putea să reîntâlniţi un prieten vechi care vă propune să faceţi afaceri împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi bine să nu renunţaţi la prudenţă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere şi vă hotărâţi să mergeţi în ultima clipă. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, mai ales la mâncare.
Vărsător (21.01-20.02)
Sunteţi într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitaţi. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii, dar puteţi avea succes şi pe plan sentimental. Aveţi ocazia să câştigaţi bani în plus, pe lângă salariu. Nu sunt probleme cu sănătatea, dar vă recomandăm să nu exageraţi cu munca.
Peşti (21.02-20.03)
Intuiţia vă ajută să prindeţi o afacere care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE