Cuadratura Lunii cu Mercur favorizează idealismul şi deciziile pripite. Este posibil să apară neînţelegeri şi confuzii. Ar fi bine să vă amintiţi de zicală "măsoară de cinci ori şi taie o dată".
Berbec (21.03-20.04)
Dimineaţa s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebaţi-vă dacă aveţi o atitudine corectă faţă de cei din jur! Ar fi bine să fiţi mai prudent, ca să nu declanşaţi un scandal. Menajaţi-vă sănătatea!
Taur (21.04-20.05)
Plecaţi într-o călătorie în care cheltuiţi cam mult, dar puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. S-ar putea să vă simţiţi foarte bine într-un grup, deşi nu v-aţi fi aşteptat.
Gemeni (21.05-21.06)
Sunteţi dezămăgit de o persoana în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Aveţi şi prieteni adevăraţi. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă din partea partenerului de viaţă.
Rac (22.06-22.07)
Dimineaţa, sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri. Relaţiile sentimentale merg bine, ceea ce vă menţine moralul ridicat. Spre seară, vă reveniţi şi comunicaţi mai uşor.
Leu (23.07-23.08)
Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă recomandăm să nu luaţi nici o decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune şi aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.
Fecioara (24.08-23.09)
S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare. Ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri!
Balanţa (24.09-23.10)
Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Răbdare şi calm!
Scorpion (24.10-22.11)
Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exageraţi pozând în victimă. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă cucereşte imediat. Vă recomandăm să nu vă pripiţi şi să nu luaţi nici o decize în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să greşiţi într-un mod ireparabil.
Săgetător (23.11-21.12)
Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Se pare că nu reuşiţi să-i explicaţi situaţia suficient de convingător. Vă sfătuim să ascultaţi şi părerile celor din jur şi să nu mai fiţi atât de carcotaş.
Capricorn (22.12-20.01)
La serviciu, s-ar putea sa fiti agitat din cauza unei decizii pripite a sefului. Va recomandam sa va temperati nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia. Discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu dati ocazia unor certuri!
Vărsător (21.01-20.02)
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlaţi pornirile impulsive, puteţi avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani, pe care i-aţi cerut-o mai demult. După-amiază vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi!
Peşti (21.02-20.03)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi cu capul în nori şi să neglijaţi problemele importante. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite. Ar fi bine să vă gândiţi cu mai multă seriozitate la ce vă propuneţi să realizaţi.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE