Horoscop 7 noiembrie 2022: Vibraţia zilei este 7, şi o să ştim ce avem de făcut, intuiţia ne călăuzeşte.

Berbec

Sunt plăţi de făcut şi, cum n-aveţi chef de restanțe, o să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de obligaţii, ca să vă rămână bani şi de plimbare, distracţie.

O să primiţi un răspuns favorabil de la bancă, sau vin bani din particular şi o să vă puneţi casa la punct.

Se adună bani din mai multe surse, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură, dar o să vă descurcaţi fără probleme.

Taur

 Se poate să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu şi e posibil să vă mutaţi sau să împărţiţi altfel responsabilităţile casei, ale familiei.

Se poate să vă găsiți ceva de lucru, în particular, poate fi o preocupare de timp liber care să vă destindă.

Şefii au mari aşteptări de la voi şi chiar n-o să-i dezamăgiţi, pentru că şi voi aţi ridicat ștacheta şi vreţi să-i impresionaţi.

Gemeni

Familia are nevoie de voi, şi poate faceţi un efort să vă ocupaţi de ai voştri, să-i convingeţi să faceţi o vizită la medic, şi să se îngrijească, cu toţii, de sănătate.

Apar nişte bani dintr-o sursă colaterală şi o să mai luaţi ce trebuie pentru casă şi ai voştri, lucruri pe care vi le-aţi propus de mult.

Se poate să vă luaţi o maşină, sau poate o duceţi întâi la reparat pe actuala şi dacă nu se mai poate face nimic, vă luaţi alta.

Rac

O să întâlniţi pe cineva care va fi atras de felul vostru de a fi, şi dacă n-aveţi pe nimeni, o să lăsaţi lucrurile să se întâmple, că aveţi şanse să intraţi într-o poveste de dragoste.

Se poate să vă descoperiţi un hobby care să vă scape de tensiuni, şi să vă cultivaţi acele calităţi care așteptau să iasă la iveală.

Poate lucraţi la ceva în particular, v-oţi fi descoperit o pasiune şi se poate să câştigaţi şi bani de pe urma pasiunii.

Leu

Aţi tot amânat nişte treburi casnice, poate şi cumpărăturile, şi o să dedicaţi mare parte din timp treburilor gospodăreşti, ca să fie totul în regulă încă de la începutul săptămânii.

Poate faceţi un consiliu de familie, ca să se ştie, clar, cine se ocupă de un anumit sector, ca să fie totul funcţional.

E bine să vă chivernisiţi şi mai bine banii, ca să vă ajungă, c-or fi situaţii la care să nu vă fi aşteptat, şi aveţi nevoie de o rezervă de bani.

Fecioară

Vă interesaţi de o situaţie şcolară, poate fi şi cea a copiilor, şi o să ţineţi cont de cerinţe, achitaţi şi taxele suplimentare, şi o să fie totul în regulă.

O să vi se propună un nou proiect, poate la alt serviciu, şi doar voi ştiţi ce nevoi aveţi, dacă vă doriţi o schimbare sau nu.

Se conturează o reuşită în plan birocratic, faceţi rost de semnături ca să avansaţi cu proiecte de tot felul.

Balanță

Se poate să fie mai mult de lucru în perioada asta de sfârşit de an, dar or să vină şi recompensele, salariu mărit, bonusuri şi alte avantaje, o să vedeţi.

Sfera partenerială promite să fie luminată frumos şi o să vă bucuraţi de armonie în relaţie.

Apare cineva în viaţa voastră care vă insuflă o doză generoasă de optimism, şi o să vă echilibraţi sufleteşte.

Scorpion

O să puteţi rezolva o sumedenie de lucruri şi scăpaţi de grijile apăsătoare care v-au consumat energia şi sistemul nervos. O reuşită, ce mai!

Vi se dă ceva nou de lucru şi o să vă surprindă volumul mare de muncă, dar nici banii nu sunt de neglijat.

Săgetător

Şefii sunt, în continuare, pretenţioşi, dar nici voi nu lăsaţi garda jos, aşa încât o să ţineţi pasul cu cerinţele şi o să primiţi aprecieri la scenă deschisă.

E posibil să întâlniţi chiar şi în grupul de colegi pe cineva care să fie în rezonanţă cu voi, şi să începeţi o relaţie de cuplu.

Apar cheltuieli neprevăzute, dar apar și confirmări pe care le așteptați cu sufletul la gură.

Capricorn

O să aveţi succes la şcoală, o să asimilaţi bine materia, o să vă descurcaţi la teste, la examene, o să treceţi cu bine de interviu, dacă vreţi să vă luaţi alt serviciu.

Poate aveţi ceva de împărțit cu cineva de care vă simţiţi legaţi sufleteşte, şi o să staţi de vorbă ca să se lămurească totul.

Se poate să vă implicaţi într-o campanie, să lucraţi la un proiect care-o să v-aducă un câştig de imagine.

Vărsător

Sunt o serie de activităţi la care o să aveţi şi voi o contribuţie, să se vadă experiența acumulată, talentul înnăscut, şi o să vi se mulţumească pentru tot ce faceţi.

Poate intraţi în audienţă la şefi să le cereţi bani mai mulţi, ori nişte facilităţi pe care le-aţi meritat, dar trebuie să vrea şi ei.

O să vă recuperaţi banii după o perioadă cam mare de timp, şi o să daţi o fugă, în weekend, pe undeva.

Pești

E un moment important pentru voi, vă găsiţi altceva de lucru, ori altă casă, faceţi nişte schimbări majore, cu Jupiter în zodia voastră, Marele benefic şi Bancherul zodiacului.

O să obţineţi, în sfârşit, ce v-aţi dorit, şi veţi face progrese pe mai multe planuri.

O să fiţi înconjuraţi cu căldură şi lumea o să vă întindă o mână de ajutor ca să mai şi respiraţi, să ieşiţi pe la mondenităţi.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE