O să dispuneți de niște bani pe care îi puteți pune la bătaie, că vreți să se simtă toți ai voștri bine, că e momentul vostru de respiro și vreți să vă distrați. Prietenii caută să vă ia cu ei pe la târguri, expoziții, la un concert, să se simtă că e sărbătoare.

Vedeți mai jos horoscopul pentru săptămâna aceasta pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop - BERBEC

Veştile bune vin de departe, sau poate vă duceţi voi direct la sursa ca să le culegeţi, că se doreşte prezenţa voastră acolo şi o să vă daţi peste cap să ajungeţi.

Horoscop – TAUR

O să recuperaţi nişte bani şi o să luaţi iarăşi nişte cadouri, mai ales dacă n-aţi apucat de Crăciun, că n-aţi avut bani decât pentru alimente.

Horoscop - GEMENI

O să vă deplasaţi cu uşurinţă, vă duceţi, vă-ntoarceţi, ca să revedeţi cât mai multă lume, şi să nu rămâneţi cantonaţi într-un singur loc.

Horoscop - RAC

O relansare - poate fi o idee propusă prin primăvară şi abia acum să rodească, să vă faceţi şi mai cunoscuţi că aţi căpătat un plus de experienţă.

Horoscop - LEU

E cineva care insista să vă-ntâlniţi, măcar să faceţi doi paşi pe-afară ca să adăugaţi un plus de prospeţime relaţiei, ca să dureze, să continue.

Horoscop - FECIOARĂ

Mai sunt o sumedenie de lucruri de pus la punct acasă şi poate mai cereţi o mână de ajutor să vă rămână timp şi pentru voi că nu se poate să munciţi la nesfârşit.

Horoscop - BALANȚA

Sunt câţiva oameni care ţin să vă mulţumească pentru ce-aţi făcut pentru ei, sau pur şi simplu pentru că existaţi şi or să fie reciproce sentimentele.

Horoscop - SCORPION

Vi se fac promisiuni de avansare pe scara ierarhică, la serviciu, şi rămâne de văzut dacă trebuie să daţi examen sau nu, că poate fi o numire în funcţie, prin ianuarie.

Horoscop - SĂGETĂTOR

Or să vă parvină bani şi o să-i gestionaţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru cumpărături de tot felul, şi ca să vă puteţi mişca, să ajungeţi voi într-o staţiune de agrement

Horoscop - CAPRICORN

O energie de zile mari, poate puneţi în relaţie nişte oameni ca să lansaţi la apă un proiect anul viitor şi o să vă bucuraţi de succes şi vizibilitate.

Horoscop - VĂRSĂTOR

Surprizele pot veni de la drum lung şi o să vă puteţi şi deplasa, dar să vă şi vedeţi la voi acasă cu oameni care vin de departe. O să fie o bucurie.

Horoscop - PEȘTI

Un entuziasm de zile mari şi o să reuşiţi să faceţi cât mai multe lucruri deodată ca să economisiţi timp şi să profitaţi la maximum de timpul liber comun cu al celorlalţi.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE