Horoscop Berbec în 2023

Berbecul trebuie să aibă grijă și de sănătate, ca o dată la 12 ani Jupiter intră acolo și verifică la absolut toate capitolele dacă stă cum trebuie și dacă nu, atunci e atenționat ce are de făcut. Poate nu e partenerul care trebuie, poate nu e serviciul, poate nu e sănătatea.

Berbecul va avea parte de bani. În clipa în care Jupiter pleacă din zodia lor și intră în zodia Taurului, Berbecul va avea parte de bani.

Horoscop Taur în 2023

Taurul va fi și el o vedetă anul ăsta, pentru că Jupiter intră la ei din luna mai. Acum, Jupiter, după 12 ani intră în Taur și promite o schimbare pe care Taurul nu o face ușor, pentru că e un semn fix și preferă să aibă confortul casnic, toată lumea să vină la el.

Horoscop Gemeni în 2023

Pentru Gemeni e un fel de remake, să zic așa, a ceea ce a început anul trecut, pentru că Marte a intrat acolo și a urgentat niște schimbări, după care s-a mai contrazis, au apărut niște amânări și piedici.

Marte a devenit retrograd și încă este. Va fi până în ianuarie, pe la jumătate. Și atunci Gemenii trebuie să refacă, să repare, să reediteze, ca să zic așa, pentru că e clar că ei se pregătesc pentru un alt mandat.

Horoscop Rac în 2023

Pentru Rac a fost o șansă foarte mare să capete o upgradare profesională pe care ei nu au fructificat-o. Acum, Jupiter se întoarce în zodia în care le promite o promovare.

Dar promovarea nu trebuie neapărat să fie la serviciu, ci pot să-mi iau o casă, să am statut mai bun, social, pot să mă căsătoresc - tot așa cu Jupiter în sfera asta a socialului - și după aceea există o șansă de a călători și poate vor să facă studii superioare.

Horoscop Leu în 2023

Pentru Leu sper că e mai bine, pentru că Saturn le-a stat prea multă vreme în casa partenerială și nu a fost atât de bună comunicarea, nici cu șefii și nici cu partenerul de cuplu.

Deci e de bine și Jupiter se duce în zodia Taurului, sfera carieră pentru Leu.

Horoscop Fecioară în 2023

Jupiter s-a mutat în zodia Berbecului, care pentru Fecioară înseamnă o casă a banilor suplimentari, a actelor pe care le pot face la notariat, diverse documente judecătorești și mare atenție la sănătate.

Horoscop Balanță în 2023

Pentru Balanță e o promisiune de echilibrat, sfera aia sentimentală, care pentru Balanță contează enorm. Acum Jupiter a revenit în sfera asta partenerială a Balanței și promite să fie bine și după aceea vor să aibă bani mai mulți, poate, dacă Jupiter intră în Taur. Și mult muncă multă pentru unii.

Horoscop Scorpion în 2023

Acum, că Jupiter a intrat în zodia Berbecului, care înseamnă casa serviciului pentru Scorpion și, imediat după, va intra în casa partenerială și atunci ei trebuie să se gândească dacă vor alt serviciu, dacă relația de cuplu merge bine, dacă nu, e de făcut ceva acolo la capitolul partenerial. Dar promite să fie bine.

Horoscop Săgetător în 2023

Și la Săgetător ar trebui să fie bine, pentru că e un echilibru afectiv pentru că Jupiter în zodia Berbecului, semn de foc, face o prietenie bună cu Săgetătorul și e casa dragostei și a lucrurilor, a hobby-urilor, adică distracție.

Horoscop Capricorn în 2023

Pentru Capricorn încă mai sunt niște dedesubturi răscolitoare din cauza lui Pluton, care aduce din străvechi, ancestralități, diverse lucruri pe care trebuie să le rezolve ei sau să le conștientizeze mai bine.

După ce Jupiter se va muta în zodia Taurului, care înseamnă casa sentimentală pentru Capricorn, poate să fie ceva bine la capitolul ăsta afectiv, pentru că ei sunt orbiți de muncă.

Horoscop Vărsător în 2023

Pentru Vărsător, altă viață. Saturn pleacă de acolo din zodia lor. Să sperăm că și-au învățat lecția, că ei trebuie să fie mai terre à terre un pic. Acum trebuie să regândească politica banilor lor pentru că Saturn intră în casa banilor.

Horoscop Pești în 2023

Acum, când Jupiter a intrat în zodia Berbecului, care înseamnă casa banilor pentru Pești, poate vor câștiga mai mult, poate vor afla cum să câștige mai mult, poate primesc oferte și după aceea va fi o casă a comunicării pentru ei și a drumurilor și a învățatului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE