În ”Orășelul Demnității” din Piața Marii Adunări Naționale corturile apar ca ciupercile după ploaie. Astfel, dacă ieri numărul acestora era sub o sută de unități, astăzi putem număra puțin peste 160 de adăposturi improvizate, informează Politik.md.
Potrivit organizatorilor, participanții la protest sunt hrăniți din donațiile oamenilor de rând. Este vorba atât despre mâncare caldă, cât și despre fructe și legume.
Mitingul anti-guvernamental a fost organizat de Platforma civică ”Demnitate și adevăr”. Printre cele mai importante revendicări ale celor ce s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale se numără demiterea din funcţii a conducătorilor şi oficialilor instituţiilor responsabile pentru admiterea “furtului secolului”, investigarea și condamnarea vinovaţilor şi recuperarea banilor furați, demisia politicienilor care au iniţiat şi aplicat partajarea ilegală a instituţiilor de drept şi de reglementare, dar și demisia președintelui statului, a Guvernului și a şefilor de instituţii care mimează lupta cu corupţia.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE