Un eveniment de anvergură a avut loc ieri la Chișinău. Peste 5000 de elevi au participat la „Gala Absolvenților - 2022” în Chișinău. Evenimentul cultural-distractiv dedicat absolvenților claselor a IX-a și a XII-a a avut loc în parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani.

Potrivit Primăriei Chișinău, acțiunea, desfășurată în premieră, vine să stimuleze, să încurajeze și să susțină absolvenți.

Edilul Capitalei a ținut să felicite tinerii absolvenți cu acest eveniment importatn din viața lor.

„Vă felicit cu ultimul examen pe care l-ați susținut chiar astăzi și vă urez mult succes în tot ceea ce vreți să faceți în continuare. Azi este despre voi și nu doar, azi este despre viitorul vostru.

Vă spun asta din numele tuturor locuitorilor Chișinăului și vă urez să visați, să călătoriți, să creați, să învățați și să descoperiți tot ce este mai bun pentru voi. Eu sunt sigur că deja ați decis marea majoritate ce veți fi, medic, inginer, contabil, jurist, economist, profesori, directori, primar. Orice profesie veți îmbrățișa, orice veți face în viață să o faceți cu dedicație.

Meritați toate felicitările și viitorul vă aparține. Urez multă sănătate părinților și profesorilor cu care ați crescut împreună. Astăzi avem aici absolvenți din 150 de instituții educaționale din tot municipiu. În acest an sunt circa 12 mii de absolvenți de clasa 9 și a 12-a”, a declarat Ceban.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE