Poliția a găsit bărbatul care a fugit duminică din zona sterilă a Aeroportului. Oamenii legii informează că individul se afla pe teritoriul Capitalei.

„Cazul urmează a fi documentat conform tuturor normelor legale. Mulțumim colegilor pentru activitate și cetățenilor pentru implicare”, a transmis Poliția Republicii Moldova.

Subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției s-au mobilizat și au întreprins măsuri de localizare și reținere cetățeanului azer care a intrat aseară ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Imediat după intrarea ilegală pe teritoriu țării noastre, Poliția a inițiat schimbul de informații cu țara sa de origine. Despre un individ care a părăsit zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău s-a aflat duminică seara. Inițial, nu au fost anunțate motivul și circumstanțele în care acesta a evadat. Bărbatul are 38 de ani și a ajuns la Chișinău din Turcia.

Republica Moldova se află în Stare de Urgență, iar la Aeroport, după împușcarea mortală a doi ofițeri, au fost sporite măsurile de securitate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE