IGPO  tânără de 23 de  ani, s-a ales cu două  cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport și conducerea acestuia în stare de ebrietate. Aceasta, aflându-se într-un taxi, a profitat de faptul că șoferul a coborât din mașină  pentru a-și procura ceva, a urcat la volanul automobilului și a plecat într-o direcție necunoscută, comunică Politik.md.  
Polițiștii au fost sesizați azi,  dimineața, precum că pe strada Ion  Creangă din sectorul Buiucani,  o femeie, aflându-se la volanul unui taxi  a lovit o mașină care circula regulamentar, dar care și-a continuat deplasarea spre centrul capitalei. 
Astfel, deplasarea automobilului condus de  șoferiță  a fost  blocată de  un echipaj mixt de patrulare. Fiind testată cu aparatul Dragger s-a constatat un grad ridicat de alcoolemie în aerul expirat. Mai mult decît atât,  polițiștii au stabilit că mașina a fost răpită. 
Dacă va fi găsită vinovată de conducerea mijlocului de transport  în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe, riscă o amendă de până la 10 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani. Totodată, pentru  răpirea mijlocului de transport aceasta ar putea fi amendată cu până la 10 mii de lei sau ar putea sta la închisoare între 1 și 3 ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE