O explozie puternică s-a produs la Odessa, în timpul unei alerte de raid aerian, sâmbătă, relatează RBC-Ucraina cu referire la Suspіlne.

"În dimineața zilei de 16 iulie, rușii au lansat un atac cu rachete asupra Odessei, după cum a raportat Comandamentul Operațional Sud al Ucrainei. Racheta a lovit un obiect civil. Potrivit armatei, atacul cu rachetă a fost efectuat cu ajutorul aeronavei strategice Tu-95, din direcția Stavropol. În urma impactului rachetei de croazieră Kh-101, a izbucnit un incendiu în depozitul unei companii comerciale, afectând o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. Echipele de salvare intervin la fața locului. În prezent, nu există informații despre răniți", relatează Suspіlne.

Martorii oculari notează că fumul se ridică deasupra orașului, fiind vizibil că a izbucnit un incendiu de proporții. Potrivit șefului administrației regionale de stat Odesa, Serhi Bratciuk, la fața locului intervin echipele de salvare. Potrivit Comandamentul Operațional Sud al Ucrainei, racheta a lovit un obiect civil. Deocamdată, nu au fost raportate date despre victime.

Reamintim, RBC-Ucraina a anunțat că, în cursul dimineții de sâmbătă, la Mikolaiv s-au produs explozii, în urma unui raid aerian. Potrivit șefului administrației regionale de stat Mikolaiv, Vitali Kim, aviația rusă a lansat cel puțin zece rachete asupra orașului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE