Mai mulţi foşti membri ai Alianţei „Moldova Noastră” (AMN), care rămăseseră fără de partid după fuziunea formaţiunii lor cu PLDM, au decis să revină în politică. Ei vor face parte din Partidul Popular din Moldova, care îşi convoacă Congresul pe data de 17 noiembrie, pentru a discuta inclusiv despre venirea noilor membri.
Alexandru Oleinic, ex-ministru al Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, unul din fruntaşii de cîndva ai AMN, a declarat pentru TRIBUNA că „la Congres va fi adoptat un nou program politic al partidului, un nou statut, dar, de asemenea, se preconizează şi schimbarea structurii conducerii partidului”.
„În ultimele nouă luni, s-a depus efort în vederea consolidării rîndurilor partidului. În primul rînd, mare accent s-a pus pe readucerea în activitate a foştilor membri ai AMN – acesta a şi fost principalul scop al proiectului dat. În mai multe de 25 de raioane au fost constituite organizaţii teritoriale. Vedem ce se va întîmpla la Congres. Scopul este de a reduce în activitatea politică cît mai multă lume, care a fost abandonată în urma fuzionării. Majoritatea foştilor membri AMN au acceptat să revină în activitatea politică pentru a-şi duce la bun sfîrşit cele începute cîndva”, a declarat fostul ministru.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE