După Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza, încă doi interpreți anunță că refuză să cânte pe 6 septembrie, așa cum era planificat. Este vorba despre Pasha Parfeni și Adrian Ursu, care, pe ultima sută de metri, au refuzat oferta de a cânta la Moldexpo, comunică Politik.md.
Pasha Parfeni a făcut anunțul pe pagina sa de pe o rețea de socializare și susține că a luat decizia încă de ieri.
”Ieri am luat decizia de a nu participa la concertul din 6 septembrie de la Moldexpo. Azi Ştefan Bănică Junior m-a făcut sa fiu absolut sigur ca am luat o decizie corectă. Îmi cer iertare dacă dezamagesc pe cineva din potenţialul public al concertului, dar nu puteam proceda altfel. Şi dacă de obicei nimic nu poate fi mai important in viaţa mea decât muzica, atunci de data aceasta muzica îmi miroase a intrigi politice ieftine.Va îndemn pe fiecare sa renunţaţi la muzica "pe degeaba" de duminică. Pe 6 septembrie ea chiar nu va avea valoare. Nu va lasati ademeniti, cu siguranţă vor mai fi posibilităţi sa va admiraţi artiştii preferaţi. Cred ca duminică, 6 septembrie, e ziua când alte valori au prioritate. Şi vreau sa cred ca e ziua schimbarilor”, susține interpretul.
Decizia a fost făcută publică în contextul în care mai multe voci spun că grandiosul concert planificat pentru duminică este un mod de a distrage atenția publicului de la protestul anti-guvernamental ce va avea loc la aceeași oră la Orhei și la Chișinău.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE