În clădirea fostului Hotel Național din sectorul Centru al capitalei au fost găsiți doi bărbați morți. Aceștia ar fi decedat în urma unui incendiu, produs sâmbătă, 3 decembrie.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițera de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati.

„La data de 3 decembrie 2022, în jurul orei 23.00, poliția a fost sesizată despre faptul că din interiorul Hotelului Național de pe bd. Ștefan cel Mare iese fum. La fața locului, s-au deplasat serviciile specializate. În urma localizării și lichidării incendiului de către colegii de la IGSU, au fost depistate două cadavre a doi bărbați. Poliția a stabilit că aceștia nu aveau un loc permanent de trai. La fața locului, a fost solicitat și medicul legist care la examinarea cadavrelor nu a depistat urme de moarte violentă. Cadavrele au fost îndreptate la CML, pentru a fi stabilită cauza decesului”, a spus ofițera de presă.

Pe caz, a fost inițiată o anchetă, iar angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a stabili identitatea bărbaților.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE