Doi bărbați au fost reținuți ieri, în Chișinău, pentru amenințare cu arma, comunică Politik.md.
Primul caz a avut loc dimineața, în jurul orei 6:15, când poliția a fost sesizată  cu privire la faptul că un bărbat, amenință o femeie cu o armă. Ajunși la fața locului, polițiștii de patrulare au stabilit  că, un bărbat de 57 de ani, cu semne vizibile de ebrietate,  își amenința soția cu o armă de foc. În cadrul percheziției la domiciliul agresorului, poliția a mai  depistat trei arme de foc,  pe care acesta le deținea legal. 
În alt caz, în jurul orei 19:00, o echipă de patrulare pedestră, dislocată în sectorul Ciocana, a observat doi bărbați care se certau în fața unui Centru comercial din strada Igor Vieru.
Apropiindu-se, pentru a aplana conflictul, polițiștii au observat  că unul dintre indivizi este înarmat cu un pistol pneumatic. Imediat, bărbatul de 32 de ani a fost neutralizat și încătușat.
În ambele cazuri armele au fost ridicate pentru a fi supuse mai multor cercetări specializate, iar poliția cercetează toate circumstanțele incidentelor.   
Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați, ei riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 4 000 la 8 000 de lei sau până la 3 ani de privațiune de libertate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE