jurnal.mdUn grup de deputați PLDM, dar și unii susținători ai fostului premier, Vlad Filat, au venit astăzi la ședința de judecată ca să depună o garanție, ca liderul PLDM să fie plasat în arest la domiciliu. Acest lucru a fost afirmat de către deputatul liberal-democrat, Tudor Deliu, informează Politik.md.
Potrivit lui, cererile deputaților încă nu au fost examinate, astfel că judecătorii au anunțat că au nevoie de timp pentru a lua o decizie în acest sens. „Probabil la ședința viitoare ne vor informa. Noi considerăm că este o ședință politică și sperăm că judecătorii vor ține cont de cererile noastre, ale oamenilor de artă și ale refugiaților.
Mascații ne împingeau ca niște brute, dar nu-i învinuim pe ei, pentru că-și îndeplinesc datoria. Cei care comandă aceste lucruri depășesc orice limite, nu ne permiteau să privim în ochi un om care este învinuit. Ei se tem de revolta maselor, iar învinuirea lui Vlad Filat este o minciună crasă. Pentru că sunt oameni, care au recunoscut că au furat milioane și sunt însoțiți de bodyguarzi, dar se află în libertate”, a declarat Tudor Deliu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE