„Acţiunea de astăzi are un scop foarte concret: cei care ascultă dar şi aud, cei care privesc, dar şi văd, pentru toţi care au dopuri în urechi să vorbim tare pentru cei care au încă ochii închişi să vadă şi să înţeleagă”, a spus Călin Vieru, candidat la funcţia de deputat pe listele PLDM.
Acţiunea a început cu demonstarea unui film documentar „despre adevărul din 7 aprilie, despre evenimentele care au zguduit R. Moldova şi care au pus bazele unei dezbinări a societăţii noastre gândită şi implementată de către PCRM”, a menţionat Mihai Godea, prim-vicepreşedintele PLDM.
În timp ce presa comunistă arată imagini şi acuză partidele de opoziţie că au organizat acţiunile din 7 aprilie, PLDM au făcut publice nişte imagini în care se vede clar că acest scenariu a fost pregătit cu mult timp înainte.
După prezentarea filmului documentar, PLDM urma să prezinte un raport al campaniei electorale despre fraudele din 5 aprilie, dar ca prin minune s-a deconectat curentul electric „filmul a fost prezenat şi imediat când a venit timpul să prezentăm raportul au deconectat curentul electric, colegii au contactat pe responsabilii şi urmează să vedem pentru că ei toţi au deconectate telefoannele mobile”, a spus Vlad Filat, liderul PLDM”.
După 20 de minute lumina s-a aprins şi au fost demonstrate zeci de fraude din campania electorală precedentă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE