Cartea Recordurilor Guinness World Records a desemnat-o pe Flossie, o pisică din Orpington, drept cea mai bătrână din lume. Animalul de companie are 26 de ani, ceea ce înseamnă, în ani omeneşti, venerabila vârstă de 120 de ani. Stăpâna lui Flossie, Vicki Green, a descris pisicuţa cu cele mai frumoase cuvinte. A ştiut de la început că "e specială", a precizat femeia. 

Flossie, o pisică de Cartea Recordurilor

Când a preluat-o de la o asociaţie pentru protecţia animalelor, Flossie era surdă şi abia mai putea să vadă, dar cu toate acestea era extrem de afectuoasă şi jucăuşă. "Ştiam că e specială, dar nu mi-aş fi imaginat că o să ajung să împart locuinţa cu o deţinătoare de titlu din Cartea Recordurilor", adaugă Vicki Green.

Cel mai bătrân câine din lume

Anunţul a fost făcut la o zi după ce Gino, un cățel de 22 de ani, a fost desemnat cel mai bătrân din lume. Proprietarul lui Gino, Alex Wolf, în vârstă de 40 de ani, a declarat că l-a adoptat împreună cu colegii săi de cameră de la facultate când câinele avea 2 ani de la adăpostul de animale Humane Society of Boulder Valley din Colorado, în 2002. "Mi-a fost alături la fiecare pas", a povestit Wolf pentru today.com. "Sunt atât de bucuros că l-am luat. Este cel mai bun", a adăugat el.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE