La o lună după ce a dezvăluit că este însărcinată, Britney Spears a anunţat că a suferit un avort spontan.

Cântăreaţa le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că ea şi partenerul Sam Asghari "şi-au pierdut copilul minune", informează news.ro, citând BBC.

Ea anunţase că este însărcinată  la câteva luni după ce a scăpat de un aranjament legal care i-a oferit tatălui ei control asupra multor aspecte ale vieţii ei, inclusiv asupra sănătăţii ei reproductive.

Tânăra de 40 de ani, care are doi fii adolescenţi, a spus anterior că îşi doreşte o familie cu antrenorul personal Sam Asghari.

"Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a scris ea într-o postare sâmbătă.

"Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până am ajuns mai departe, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie", a spus ea.

Britney Spears este deja mamă a doi copii: Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi dintr-o relaţie anterioară. . 

În iunie 2021, cântăreaţa a explicat la tribunalul din Los Angeles că îşi dorea să renunţe la sterilet „pentru a încerca să aibă un alt copil”, dar acest lucru îi era interzis din cauza tutelei. 

Vedeta va povesti versiunea ei, a experienţei sale sub tutelă, în cartea de memorii pe care a început să o scrie. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE