Alertă cu bombă la toate sediile Judecătoriei din Chișinău. Potrivit reprezentanților IGSU ar mai fi minate și Aeroportul Internațional Chișinău, Spitalul Republican, dar și sediul Parlamentului Republicii Moldova. 

”Informația cu privire la plasarea obiectelor explozive a fost înregistrată și la alte sedii ale Judecătoriei Chișinău. Este vorba de sediile Buiucani, Botanica, Rîșcani și Centru. La fel, ar fi fost minată clădirea Curții de Apel Chișinău și a Aeroportului Internațional Chișinău”.

Toate persoanele care se aflau în interiorul clădirilor au fost evacuate. 

La Aeroportul Internațional Chișinău este a treia alertă de minare. Prima alertă a fost emisă în dimineața zilei de luni, 4 iunie, în jurul orei 07:10. Imediat după primirea informației, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, însă alarma cu explozive s-a dovedit a fi falsă.

De menționat că astăzi magistrații urmau să examineze aplicarea măsurii preventive sub formă de arest pe numele fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE