simbolRecent, a fost reţinut un bărbat pentru că a maltratat un tânăr, amenințându-l cu pistolul. Suspectul, în vârstă de 53 din satul Cureşniţa Nouă (Soroca) este cercetat de poliţie, după ce sîmbătă ar fi fost implicat într-o bătaie și ar fi ameninţat cu un pistol un consătean de-al său, în vârstă de26 de ani.
Poliția din Soroca a fost sesizată în jurul orei 16:00, de o femeie care se afla în mulțime și a observat că pritenul său este bătut și amenințat cu armă.
La fața locului, oamenii legii au stabilit că, între bărbatul care amenință și victimă s-a iscat un conflict pe motive mai vechi. Acesta l-ar fi apărat pe fiul său, care, anterior a fost bătut de unul dintre cei cinci tineri din gașcă, iar în ziua cu pricina amicii au deis să se răzbune. În centrul satului s-a format o adevarată arenă de box, iar într-un moment, bărbatul ar fi amenințat unul dintre tineri cu o carabină mică, confecţionată dintr-o armă de vînătoare cu ţeavă lisă.
arma a fost ridicată, iar suspectul reținut este cercetat penal. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.
 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE