Părintele acestui băiat a dat telefoane Procurorului General, în apărarea fiului, la început cu solicitări, după care cu condiții și cu injurii și cu tot felul de chestii”, a declarat Lupu. Această reacție vine după ce vineri, 28 octombrie, procurorul general , Valeriu Zubco a venit cu un raport în ședința Legislativului.Acesta a fost criticat de către deputați, iar Premierul Vlad Filat a spus că acestea nu sunt decât minciuni.
Potrivit Președintelui interimar, Procuratura generală și-a exercitat toate funcțiille în cazul atacurilor de tip raider. “Atunci haide-ți să nu ne jucăm cu legea și să șantajăm pentru a face ceva. Și atunci, Procurorul General a ieșit și a spus: stați puțin, oameni buni, că această insistență de demitere poate fi bazată și pe altceva”, a subliniat Lupu.
În context, acesta a menționat că situația este foarte nasoală, din moment ce dânsul îi cunoaște numele acestui deputat.  Stau și îl văd din prezidiu cu atâta ardoare atacând Procurorul General, în mod evident îmi dau seama de ce face acest lucru”, a mai adaugat Marian Lupu.
Liderul PDM a refuzat să dea vreun nume, „dearece acest caz este unul foarte delicat”, a explicat Lupu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE