Până ieri, 13 iulie, au fost recepţionate peste 1.900 de cereri, prin intermediul rubricii Formular, de pe pagina oficială a Primăriei Chișinău, cetăţenii solicitând rectificarea datelor din listele electorale.
La o săptămână de la lansarea serviciului on-line de verificare a listelor electorale, peste 12 mii de vizitatori ai paginii oficiale a Primăriei au accesat modulul respectiv.
În legătură cu numărul foarte mare de adresări privind verificarea datelor în listele electorale, a fost extins termenul de examinare a solicitărilor. Totodată, a fost creat modulul ”Verifică stadiul de rezolvare a cererii”, pentru ca cetăţenii să se poată informa despre rezultatul examinării cererii.
Astfel, inserând numărul actului de identitate şi codul din imagine de la rubrica respectivă, veţi primi răspuns despre modul în care a fost examinată adresarea.
De asemenea, timp de 4 zile, serviciul hot-line 201-708, 201-709, de verificare a listelor a fost solicitat de peste 300 de locuitori ai oraşului Chişinău.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE