Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
Întâlnirea „între patru ochi” dintre Andrei Năstase și Ion Chicu de astăzi, de la Guvern

 Liderul Platformei DA spune că prim-ministrul Ion Chicu a anulat o întrevedere stabilită din timp pentru astăzi doar din motiv că Andrei Năstase s-a prezentat la Guvern, fiind însoțit de doi deputați ai formațiunii. „Eu nu discut niciodată, dar absolut niciodată, nimic, dar absolut nimic, „între patru ochi„ cu cineva, când e vorba despre interesul Republicii Moldova”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook. Executivul a venit cu o reacție.


 

Liderul Platformei DA scrie pa pagina sa de Facebook că avea programată o întrevedere, astăzi, la Guvern, cu prim-ministrul Ion Chicu, la care a mers însoțit de deputații formațiunii, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Parlamentului, și Dinu Plângău, secretarul fracțiunii.

„Am vrut să informăm prim-ministrul cu datele, expertiza și soluțiile noastre, bazate pe cele mai bune practici internaționale, referitor la situația alarmantă cu medicii din spitalele regionale, precum și să confruntăm cifrele privind necesitățile stringente ale instituțiilor medicale în contextul unei solicitări extrem de importante de ajutor de la Uniunea Europeană”, a scris Andrei Năstase.Platformei DA spune că avea elaborată o lista întreagă de măsuri economice menite să reducă din impactul crizei provocată de pandemia de Covid-19, pe care urma să o prezinte premierului țării.

„Cu alte cuvinte, ne doream foarte mult să verificăm ceasurile, să comparăm cifrele îngrijorătoare pe care și noi și puterea le avem, să căutăm soluții, să oferim expertiză. Primul ministru a anulat în ultima clipă această întâlnire, în vreme ce eu, Alexandru Slusari și Dinu Plângău, ne aflam deja în clădirea Guvernului. Motivul? Domnul Chicu ar fi dorit să aibă o întâlnire cu mine „între patru ochi”. Iată de ce sunt nevoit să-i comunic și public vremelnicului prim-ministru că eu, Andrei Năstase, despre interesele și nevoile Republicii Moldova și ale oamenilor ei nu discut niciodată, dar absolut niciodată, nimic, dar absolut nimic, „între patru ochi” cu cineva”, a scris Năstase.

Solicitat de UNIMEDIA, consilierul prim-ministrului, Vitalie Dragancea, a confirmat că pe agenda șefului Executivului a fost o întrevedere cu Andrei Năstase și „nu cu mulți alți doritori de a participa la aceasta”.

„Din păcate, domnul Năstase este setat mai mult pe propriile emoții decât pe agenda deja setată. Daca este să vorbim despre respectarea unor înțelegeri, atunci nerespectarea vine anume din partea domnului Năstase, care a acceptat inițial întrevederea între patru ochi cu premierul”, a spus Dragancea.

 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

Tudor Gheorghe: „Păpuşaru’ a hotărât”
MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |