Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
Fața extremiștilor antiunioniști, stimulați de guvernanți. Acum vor Căile Ferate, Mărculești, Giurgiulești

Pretinșii democrați și europeni, care sunt, de fapt, niște dermocrați antiromâni, nu i-au oprit – ba chiar i-au stimulat, politic și moral, – pe extremiștii care aruncau cu pietre în unioniștii români. Acum aceștia, mână în mână cu rușii, vor Căile Ferate, Mărculești și Giurgiulești…
Cât am scris, cât am sensibilizat și cât am cerut să se ia măsuri contra celor care au aruncat cu pietre și alte minunății în unioniștii români, îngrădindu-le prin acțiuni violente dreptul la acțiuni/marșuri pașnice, cum s-a întâmplat la Cahul și la Bălți! Nimic! Procesele de judecată ori au fost tergiversate, așteptându-se să se scurgă termenul de prescripție, ori au fost încheiate în mod suspect.
Procuratura nu s-a ocupat de șelini, garbuzi, perciuni, dodoni, formuzali, tkaciuci și alți antiromâni înveterați și îndrăciți de interesele cercurilor șovine și imperialiste de la Moscova. Nici chiar când PNL a cerut în mod expres acest lucru. În schimb, formuzalii se ocupau de PNL, ajutați de consilieri dubioși de pe lângă Ministerul Justiției, cu toții scremându-se să nu fie înregistrat Statutul unionist adoptat de național-liberali la Congresul al III-lea din 3 decembrie 2011.
M-a întrebat astăzi cineva de la presă ce cred despre Antifa tkaciucească. Am spus că depinde de fariseii de la Putere – poate fi și o bombă, și o amenințare. Pentru că, dacă am avea o conducere neșantjabilă și ne-antiromânească, aceasta ar ieși la TV-urile pe care le controlează și la care nu mai cheamă unioniștii de o habă de vreme – că e an electoral – și s-ar lepăda de Satana prorusească, antinațională, antiromânească.
Ar preveni oamenii legat de eventuale provocări din partea conducătorilor zonelor cu potențial separatist și extremist prorusesc.
Ar cere public și puternic sprijinul Vestului, mai ales al României, al NATO, ca să forțeze Rusia să plece militar din Basarabia.
Să își retragă trupele de ocupație sub forma rămășițelor Armatei a 14-a și a forțelor ”de pace”, care apără un regim anticonstituțional. Și ar pleda univoc pentru apropierea maximă de România, prin cooperare și omogenizare intraromânească.
Noi, unioniștii, am cerut să fie pedepsit penal separatismul și extremismul, iar guvernanții farisei mancurți, proruși și antiromâni, scule ale Moscovei, echivalează separatismul și extremismul cu unionismul român, în loc să îi bage la pușcărie pe cei ce răspund comandamentelor rusești.
Însă destinul se răzbună. V-ați bătut joc de unioniști  - inspirându-I  imoral pe antiunioniști contra noastră – acum ei vă plătesc exact cum o meritați.
Zilele trecute îmi spunea cineva că rușii, după ce au pus mâna pe Aeroport și pe BEM, acum își doresc un control total asupra Căilor Ferate, Aeroportului Mărculești și Portului Giurgiulești. Astea sunt condițiile pentru neavansarea NATO și neUnirea cu România.
Acum, rămâne să vedem – se vrea cu adevărat în R.Moldova integrarea europeană sau se crede în continuare că se va reuși jonglarea între Bruxelles și Moscova prin minciună și hoție, tolerată de Vest de dragul orgoliului de a rupe niște state de pe orbita rusească.
Dar e totul până la un punct și guvernanții nu au reușit consolidarea societății, pentru că nu a avut niciodată acest interes. Exact ca și comuniștii, fără vreo diferență, comuniștii cu care au preacurvit toți, complotând unii împotriva altora.
Iar povestea cu integrarea europeană, la sfântu-așteaptă, rămâne o manevră a Puterii șantajabile pentru a continua marasmul moldovenist stalinist. Pentru care guvernanții concurează în mod ridicol cu extremiștii moldoveniști.
Succes! Uneori nici banii nu te mai ajută… Mai ales cei furați…
 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

Tudor Gheorghe: „Păpuşaru’ a hotărât”
MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |