Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
Maxim Braila: Schimbările pe care le vor trăi oamenii, vor fi și ale mele

Maxim Braila este tânărul căruia îi pasă de țara și locul în care s-a născut. Îi pasă de Chișinău și locuitorii lui. Își vede viitorul acasă, iar pentru chișinăuieni, visează să le poată asigura un trai decent și oferi siguranța zilei de mâine. Într-un interviu pentru Politik.md, cel mai tânăr candidat la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, vine cu noi detalii despre el și planurile sale pentru Chișinău:

“ De pe băncile școlii am înțeles că vreau să contribui la dezvoltarea comunității, iar acest lucru este posibil doar prin politică. Mereu m-am implicat în diverse activități sociale. Astfel am văzut că  Chișinăul are o mulțime de probleme de rezolvat, ceea ce m-a determinat în 2011 să candidez independent, la funcția de consilier municipal Chișinău. A fost prima mea experiență politică, serioasă. Aveam doar 18 ani, iar de atunci și până acum nu s-a schimbat nimic în oraș. Dezastrul continuă.”
Politik.md: Chișinăul are o mulțime de probleme de rezolvat după cum ați spus, cum ve-ți reuși să le soluționați pe toate, în calitate de primar al capitalei?
Maxim Braila: Acum sunt cu mult mai pregătit, ceea ce mă va ajuta să administrez cu succes activitatea Primăriei, în beneficiul cetățeanului. Am studiile finalizate și experiența managerială necesară. Orice cetățean care se respectă pe sine însuși, trebuie să fie social activ, iar când statul merge într-o direcție greșită, este necesar de a se implica în anumite structuri politice și de a încerca să schimbe cât de cât cursul, direcția de dezvoltare a țării.
Politik.md: Ce așteptări aveți, dacă veți fi ales primar?
Maxim Braila: “Așteptări? Schimbările pe care le vor trăi oamenii, vor fi și ale mele. Locuitorii acestui oraș s-au dezamăgit în actuala clasă politică, care și-a arătat destul capacitățile. E timpul nostru, al tinerilor să facem schimbarea. Iar eu cred că o șansă pentru mine, e o șansă pentru toți cei care mă vor vota.”
Politik.md: Cum este în viziunea dvs., un adevărat personaj politic, demn de încrederea și respectul cetățenilor?
Maxim Braila: “În primul rând responsabil față de sine și funcția pe care o exercită. Să-și ducă la bun sfârșit lucrurile începute. Apoi sincer. Sincer în raport cu sine și ceilalți, dar mai ales cu cei care l-au ales.Și foarte important, pentru un politician este corectitudinea. Să respecte buchia legii și în activitatea sa, să nu lezeze drepturile și interesele cetățenilor, iar deciziile luate să fie în favoarea societății. ”
Politik.md: Prima dispoziție pe care o va semna Maxim Braila în calitate de primar, care va fi aceasta?
Maxim Braila: Prima dispoziție pe care o voi semna va fi inițierea unui audit extern al subdiviziunilor Primăriei. Trebuie să analizez starea de lucru în Primărie și subdiviziunile acesteia, inclusiv cea economico-financiară și structurală. Am candidat la această funcție cu un program clar, realist și cred că prin votul cetățenilor vom schimba împreună orașul.Prin intermediul acestui portal, îndemn toți tinerii, părinții și buneii să mă voteze, iar șansa pe care mi-o vor acorda mie, e o șansă pentru Chișinău.
Politik.md: Care este motto-ul lui Maxim Braila?
Maxim Braila: „ A gândi strategic și a acționa diplomatic reprezină unica cale spre un rezultat scontat ”. 
 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

Tudor Gheorghe: „Păpuşaru’ a hotărât”
MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |