Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
Horoscop - 29 noiembrie. Taurii au o mare putere de convingere și relațiile cu cei din jur sunt excelente

Sextilul Lunii cu Pluton poate genera idei noi cu privire la viața socială. Este de așteptat ca femeilor să li se acorde mai multă atenție.În general, se poate observa un comportament mai civilizat și mai manierat, chiar cu un iz de romantism.
Berbec (21.03-20.04)
Dacă vi se oferă ocazia să plecați într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați mult pe gînduri. Oricum, ar fi bine să faceți ceva pentru relațiile sentimentale. Vă sfătuim să nu vă ocupați astăzi de afaceri, pentru că s-ar putea să vă loviți de lipsa de corectitudine a partenerilor. Puteți să vă bazați pe intuiție.
Taur (21.04-20.05)
Aveți o mare putere de convingere și relațiile cu cei din jur sunt excelente. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale. Vă recomandăm să aveți rabdare și să nu încercați să obtineți câștiguri imediate. Fiți atent cum discutați cu o femeie și nu faceți glume riscante!
Gemeni (21.05-21.06)
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o problemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinați dificultăți, vă sfătuim să apelați la o persoană mai în vârstă.
Rac (22.06-22.07)
Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiti să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijați odihna! Persoana iubită vă apreciază inițiativele și vă susține. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu rudele.
Leu (23.07-23.08)
Cei din jur vă apreciază seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit. Vă sfătuim să nu neglijați persoana iubită.
Fecioară (24.08-23.09)
Dimineața plecați într-o călătorie în interes personal, care vă apropie mai mult de persoana iubită. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Aveți grijă să nu faceți nici o promisiune dacă nu sunteți sigur că vă puteți ține de cuvânt! Vă sfătuim să nu uitați de odihnă.
Balanţă (24.09-23.10)
Aveți succes în toate activitățile legate de cămin și vă înțelegeți foarte bine cu familia. Sunteți bine dispus și comunicați cu mare usurință. Puteți rezolva chiar probleme ale celor din jur. Vă sfătuim să nu neglijați sfaturile unei femei.
Scorpion (24.10-22.11)
Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit, cu care vă impresionează. După-amiază trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale. Vă recomandăm să vă ascultați intuiția. S-ar putea ca prietenii să vă invite într-o excursie.
Săgetător (23.11-21.12)
Recunoașteți că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Ar fi bine să amânați activitățile importante pentru altă dată. V-ar prinde bine o ieșire impreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu vă stresați din cauza carierei mai mult decât este cazul.
Capricorn (22.12-20.01)
Munca din ultima perioadă începe să iși arate roadele. Aveți satisfacții pe plan social și financiar. Vă puteți asigura succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea, care vă caracterizează. Vă recomandăm să fiți mai prudent în relațiile sentimentale. Acordați mai multă atenție problemelor persoanei iubite!
Vărsător (21.01-20.02)
Sunteți hotărăt să vă asumați noi responsabilități. Conjunctura este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să vă afirmați. Cei din jur - și în special o persoană de sex opus - nu pot să nu vă remarce farmecul. Vă sfătuim să fiți prudent.
Peşti (21.02-20.03)

Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineața, vă întălniți cu o persoana pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de multă vreme. Puteți să rezolvați probleme familiale îndelung amânate. Va recomandăm să țineți seama de sfaturile celor cu experiență. 

 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

Tudor Gheorghe: „Păpuşaru’ a hotărât”
MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |