Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
HOROSCOPUL – 24 octombrie. Astăzi aveţi ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viaţa sentimentală

Trigonul Luna-Neptun energizează viaţa artistică şi sentimentală. Este momentul să vă puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viaţa sentimentală.
Berbec (21.03-20.04)
Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor. Relaţiile sentimentale sunt armonioase.
Taur (21.04-20.05)
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor şi contactelor serioase cu persoane importante.
Gemeni (21.05-21.06)
Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.
Rac (22.06-22.07)
Aveţi ocazia să vă dovediţi talentul şi creativitatea. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Petreceţi după-amiază alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie. Nu faceţi promisiuni pe care să nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta!
Leu (23.07-23.08)
S-ar putea să aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale şi valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional. În privinţa relaţiilor parteneriale, vă recomandăm să daţi dovadă de diplomaţie.
Fecioară (24.08-23.09)
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intraţi în legătură cu persoane importante. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel şi să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.
Balanţă (24.09-23.10)
Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile. În partea a doua a zilei, vă simţiţi excelent la o petrecere cu prietenii. Vă sfătuim să fiţi ponderat.
Scorpion (24.10-22.11)
După o perioadă de dezămăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveţi ocazia să vă afirmaţi la justa dumneavoastră valoare.
Săgetător (23.11-21.12)
Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării. În cursul dimineţii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinaţi dificultăţi, reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, în care aţi investit mult timp şi bani. Nu vă angajaţi în discuţii în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă!
Capricorn (22.12-20.01)
Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!
Vărsător (21.01-20.02)
În prima parte a zilei, aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri. Acordaţi mai multă atenţie membrilor mai tineri ai familiei!
Peşti (21.02-20.03)
Aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritaţi să vă relaxaţi şi aveţi nevoie de odihnă.
 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
VIDEO Bebelușul prințului Harry și al lui Meghan Markle a fost arătat publicului
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |