Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
HOROSCOPUL – 13 decembrie. Astăzi se poate observa un comportament mai civilizat şi mai manierat

Trigonul Lunii cu Pluton poate genera idei noi cu privire la viaţa socială. Este de aşteptat ca femeilor să li se acorde mai multă atenţie. În general, se poate observa un comportament mai civilizat şi mai manierat, chiar cu un iz de romantism.

Berbec (21.03-20.04)
Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi mult pe gânduri. Oricum, ar fi bine să faceţi ceva pentru relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri, pentru că s-ar putea să vă loviţi de lipsa de corectitudine a partenerilor. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.
Taur (21.04-20.05)
Aveţi o mare putere de convingere şi relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Puteţi să negociaţi contracte sau să semnaţi acte oficiale. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să nu încercaţi să obţineţi câştiguri imediate. Fiţi atent cum discutaţi cu o femeie şi nu faceţi glume riscante!
Gemeni (21.05-21.06)
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă de familie. Sunteţi entuziast şi doriţi să începeţi o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinaţi dificultăţi, vă sfătuim să apelaţi la o persoană mai în vârstă.
Rac (22.06-22.07)
Nu aveţi o clipă de răgaz, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus, graţie unor idei originale. Vă sfătuim profitaţi de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijaţi odihna! Persoana iubită vă apreciază iniţiativele şi vă susţine. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu rudele.
Leu (23.07-23.08)
Cei din jur vă apreciază seriozitatea şi vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de această perioadă, în care aveţi un randament deosebit. Vă sfătuim să nu neglijaţi persoana iubită.
Fecioară (24.08-23.09)
Dimineaţa plecaţi într-o călătorie în interes personal, care vă apropie mai mult de persoana iubită. Pe drum, faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Aveţi grijă să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt! Vă sfătuim să nu uitaţi de odihnă.
Balanţă (24.09-23.10)
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi vă înţelegeţi foarte bine cu familia. Sunteţi bine dispus şi comunicaţi cu mare uşurinţă. Puteţi rezolva chiar probleme ale celor din jur. Vă sfătuim să nu neglijaţi sfaturile unei femei.
Scorpion (24.10-22.11)
Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit, cu care vă impresionează. După-amiază trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. S-ar putea ca prietenii să vă invite într-o excursie.
Săgetător (23.11-21.12)
Recunoaşteţi că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altă dată. V-ar prinde bine o ieşire împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu vă stresaţi din cauza carierei mai mult decât este cazul.
Capricorn (22.12-20.01)
Munca din ultima perioadă începe să îşi arate roadele. Aveţi satisfacţii pe plan social şi financiar. Vă puteţi asigura succesul în continuare prin rigurozitatea şi seriozitatea care vă caracterizează. Vă recomandăm să fiţi mai prudent în relaţiile sentimentale. Acordaţi mai multă atenţie problemelor persoanei iubite!
Vărsător (21.01-20.02)
Sunteţi hotărât să vă asumaţi noi responsabilităţi. Conjunctura este favorabilă activităţilor intelectuale. Aveţi ocazia să vă afirmaţi. Cei din jur - şi în special o persoană de sex opus - nu pot să nu vă remarce farmecul. Vă sfătuim să fiţi prudent.
Peşti (21.02-20.03)
Sunt favorizate relaţiile cu prietenii şi cu rudele. Dimineaţa, vă întâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de multă vreme. Puteţi să rezolvaţi probleme familiale îndelung amânate. Vă recomandăm să ţineţi seama de sfaturile celor cu experienţă.
 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
VIDEO Bebelușul prințului Harry și al lui Meghan Markle a fost arătat publicului
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |