Mijlocaşul tricolorilor, legitimat în ultimele sezoane la gruparea Cracovia Krakow, arde de nerăbdare să părăsească Polonia şi să ajungă în Spania.
Recent, fotbalistul s-a aflat în probe la echipa catalană Espanyol unde a jucat o repriză într-un meci, lăsând o bună impresie staff-ului de antrenori, care l-au rugat să mai stea câteva zile în cantonamentul echipei, informează publika.md.
"Am bifat doar o repriză în prima partidă. După joc, antrenorul mi-a zis să mai rămân două zile în probe. Au rămas mulţumiţi, dar, din păcate, antrenorul şi directorul sportiv au fost demişi", a menţionat Suvorov.
Şefii formaţiei din Barcelona şi-au „sacrificat” tehnicienii după înfrângerea din ultima etapă disputată în Primera Division, (0-2) cu Getafe.
Chiar dacă transferul său a fost contramandat, internaţionalul moldovean nu intenţionează să renunţe la ideea de a ajunge în Spania. Contractul său cu polonezii expiră peste o lună şi Suvorov nu doreşte să îl prelungească.
În vârstă de 25 de ani, Alexandru Suvorov a mai jucat la echipele moldoveneşti Sheriff şi FC Tiraspol. Pentru naţionala de seniori, mijlocaşul a jucat 40 de meciuri şi a înscris patru goluri.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE