adevarul.roȘi Pavel Stratan anunță că a refuzat oferta de a cânta pe 6 septembrie. Asta după ce, anterior, un anunț similar a fost făcut de artiștii Ștefan Bănică, Loredana Groza, Pasha Parfeni, Adrian Ursu, Vitalie Dani, Serj Ialovitski (SunStroke Project) și trupa Akord, comunică Politik.md.
Interpretul a făcut anunțul pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.
”Dragi prieteni, scumpi fani! Pentru prima dată în 11 ani de cariera muzicala, sunt rugat de voi înşivă, sa renunt la un concert, si aici ma refer la concertul din 6 septembrie, unde am fost invitat sa cant in aer liber in orasul Orhei. De mult mi-am dorit sa am un concert mare si frumos la voi, in care la ultima piesa sa nu fiu lasat sa cobor de pe scena, dar nu invers. Si pentru ca m-am pregatit o vara ntreaga cu trupa, pentru un astfel de concert, va promit ca in toamna acestui an, dar mai precis in luna octombrie in cadrul turneului national, acest lucru se va intampla, sigur daca dupa acest refuz nu voi primi vreo interdictie de a mai intra in orasul Orhei. Cu toate acestea va respect mult, si va iubesc pe toti, iar dorinta voastra va fi implinita. Promit ca din acest moment imi retrag acceptul de a canta pe data de 6 septembrie in orasul Orhei. Pavel Stratan!”, notează cântărețul.
Decizia a fost făcută publică în contextul în care mai multe voci spun că grandiosul concert planificat pentru duminică este un mod de a distrage atenția publicului de la protestul anti-guvernamental ce va avea loc la aceeași oră la Orhei și la Chișinău.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE