Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
Ziua orașului Chișinău// Ce evenimente cultural-artistice vor fi organizate și cum va circula transportul public

 Primăria municipiului Chişinău prezintă opiniei publice Programul manifestărilor cultural-artistice consacrate Hramului oraşului Chişinău - 14 octombrie 2019. 

 

Întregul program poate fi consultat AICI

Astăzi, itinerarele mai multor rute vor fi moditicate. Astfel, transportul public va circula în modul următor: 

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor circula în direcția Gării de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile A. Șciusev, București, Ciuflea și în continuare pe traseele stabilite, iar în direcția Pieței Dimitrie Cantemir vor circula  de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ciuflea, București, A. Șciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piața  Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite;

Troleibuzele de pe ruta 4 vor circula în direcția Gării de pe str. A. Șciusev pe străzile București, Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit, iar în direcția Buiucani vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ciuflea, București și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 2 va suferi modificări, urmând a circula de pe str. Gheorghe Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor nr. 7, 10, 12 și 25 din sectoarele Ciocana și Râșcani se scurtează până la str. Albișoara (stația „Circul”).

Itinerarul rutelor nr. 20, 30 și 31 se scurtează până la str. Ismail.

Itinerarul rutei nr. 29 va suferi modificări, urmând a circula: de pe str. Petricani pe străzile Mihai Viteazul, Columna; H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir, Calea Ieșilor (întoarcerea la Parcul ,,Alunelul”), bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 32 se scurtează până la str. Columna.

Itinerarul rutei nr. 34 va suferi modificări, urmând a circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile A. Șciusev, București, Tighina, M. Kogălniceanu, Ismail, București, A. Șciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 36 se scurtează până la str. București;

Ruta nr. 24 se suspendă.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula în direcția sectorului Ciocana de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ismail, pe străzile Alexandru cel Bun, A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar în direcția sectorului Botanica vor circula  de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe străzile Columna, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul autobuzelor de pe rutele 9 și 46 se stabilesc pe str. București în ambele direcții.

Itinerarul rutei nr. 11 de autobuz se modifică, urmând a circula de pe str. Tighina pe străzile Columna, Ismail, București, Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 26 se stabilește pe str. Albișoara în ambele direcții.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară, se arată în comunicatul primăriei.

 

 

 

 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

Tudor Gheorghe: „Păpuşaru’ a hotărât”
MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |