Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
Târgul locurilor de muncă din Chișinău și Târgul on-line, ediția a XIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Chișinău”

msmps.gov.md
Foto: msmps.gov.md
Dacă vrei să obții un loc de muncă sau să găsești un job mai atractiv toamna aceasta, vino la Târgul locurilor de muncă din Chișinău, unde ai șansa de a face cunoștință cu angajatorii din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale. Oportunităţile de carieră din Chișinău sunt dedicate pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie, transmite Politik.md.

 

La târg și-au anunțat disponibilitatea de a participa 37 de agenți economici, cu circa 1500 locuri de muncă vacante din diverse domenii: comerț, medicină, management, servicii pază și securitate, inginerie, industrie ușoară, etc.

 

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa să obțină informații despre serviciile prestate de agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, despre cele peste 10700 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, dintre care circa 3800 locuri vacante în mun. Chişinău, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

 

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturi de auto-informare electronică, care îți vor oferi posibilitatea să accesezi gratuit canalele de informare despre locurile vacante, gestionate de ANOFM: portalul locurilor de muncă vacante www.angajat.md și platforma Târgului on line www.e-angajare.md. Totodată, vei avea posibilitatea să te familiarizezi cu programele de instruire, ghidare în carieră, să negociezi cu angajatorii jobul potrivit, să beneficiezi de consultaţii privind legislația muncii și relațiile de muncă, precum și să te informezi despre locurile de muncă vacante din mun. Chişinău.

 

În perioada 12-18 octombrie 2017, se organizează și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Chișinău”. În comparație cu alte târgurile tradiționale, la acesta poți participa de acasă, în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță. Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 angajatori cu peste 1700 locuri vacante disponibile (finanțe, contabilitate, marketing, IT, medicină, domeniul militar, construcții etc), iar persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

 

Chiar dacă în acest moment nu ești în căutarea unui job, participarea la un astfel de eveniment îți poate oferi o imagine de ansamblu în ceea ce privește solicitările de moment ale angajatorilor în materie de recrutare de personal. Așadar, vino la Târgul locurilor de muncă din Chișinău să faci cunoștință cu oportunitățile oferite și să discuți direct cu angajatorii.

 

Vă așteptăm la data de 12 octombrie 2017, între orele 10:00-15:00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, mun. Chișinău, str. Tighina, 47, precum și să accesați Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md!

 

 Acest eveniment se desfășoară în contextul implementării Acordului de colaborare încheiat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale/Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și organizațiile veteranilor războiului din Afganistan și pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova, avînd ca scop sporirea calităţii serviciilor de mediere a muncii, selectarea candidaţilor care corespund cel mai bine cerinţelor angajatorilor, crearea unei comunicări eficiente între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv din rândul veteranilor.

 
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

VIDEO // Parodie: Plahotniuc îl sună pe Filat şi îşi cere scuze!
Declarația STUPIDĂ a președintelui țării despre instituirea Zilei de doliu național
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |